AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çocuğun sünnet olduğunu görmek

Kahve falında bir çocuğun sünnet olduğunu görmek

Kahve falında bir çocuğun sünnet olduğunu görmek hayatına bakacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına inanılır.

Kahve falında bir çocuğun sünnet olduğunu gördüyseniz:

  • Hatta, yakında daha da güzel şeyler meydana gelme olasılığı var.

Kahve falında sünnet çocuğunu görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu sünnet etmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında sünnet çocuğuna altın takmak Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine alamet eder.

Kahve falında sünnet çocuğuna para vermek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, tüm arzularının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında sünnet çocuğu görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunu sünnet etmek fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine işarettir.

Kahve falında bir çocuğu sünnet etmek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında at üstünde sünnet çocuğu görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir