AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın üstünde sünnet çocuğu görmek

Kahve falında atın üstünde sünnet çocuğu görmek

Kahve falında atın üstünde sünnet çocuğu görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, çok üzüntü duyulacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına inanılır.

Kahve falında atın üstünde sünnet çocuğu gördüyseniz:

  • Daha kuvvetli ya da önemli yeteneklerinizi ön plana çıkartan bir özgeçmiş oluşturmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında atın üstünde sünnet çocuğu görmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine delalettir.

Kahve falında at üstünde sünnet çocuğu görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunu sünnet etmek kötü halin son bulacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına delalet eder.

Kahve falında kendi çocuğunun sünnetini görmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında sünnet çocuğuna para vermek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sünnet çocuğu görmek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu sünnet olurken görmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğu sünnet ettirmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir