AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuval bağlamak

Kahve falında çuval bağlamak

Kahve falında çuval bağlamak aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, zorluklarla boğuşulacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çuval bağlamak gördüyseniz:

  • Askıda kalmış finansal veya hukuki konuları çözmeniz gerekiyor.

Kahve falında çuval bağlamak önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü bağlamak yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına delalet eder.

Kahve falında köpeği bağlamak problemlerinin biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birinin çenesini bağlamak eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinliğe kırmızı kuşak bağlamak maddi anlamda zarar edeceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil eşarp bağlamak günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına yorulur.

Kahve falında peştemal bağlamak yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında deve bağlamak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir