AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini bağlamak

Kahve falında birini bağlamak

Kahve falında birini bağlamak falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, onun kıymetini her daim bileceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini bağlamak gördüyseniz:

  • Yakında, sizin için en önemli şeyi belirledikten sonra daha rahat ilerleyebileceksiniz.

Kahve falında birinin ellerini bağlamak sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Kahve falında demir bağlamak yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapıya köpek bağlamak attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına inanılır.

Kahve falında saç bağlamak çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında altını bağlamak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında bacağa ip bağlamak kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine işaret eder.

Kahve falında gelinliğe siyah kuşak bağlamak elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atı bağlamak mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir