AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun elinde kan görmek

Kahve falında çocuğun elinde kan görmek

Kahve falında çocuğun elinde kan görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, hedeflerini tutturacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında çocuğun elinde kan gördüyseniz:

  • Uzun süreden beri yerleşen, farkedemediğiniz stresleriniz olabilir.

Kahve falında çocuğun elinde kan görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunu kanlar içinde görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu kan içinde görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun kan kustuğunu görmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun yüzünde kan görmek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ellerinin kan olduğunu görmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına inanılır.

Kahve falında ellerini kanla yıkamak üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında elinin kan olduğunu görmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir