AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun kan kustuğunu görmek

Kahve falında çocuğunun kan kustuğunu görmek

Kahve falında çocuğunun kan kustuğunu görmek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun kan kustuğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Kahve falında çocuğunu kanlar içinde görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunun kan kustuğunu görmek hayırlı bir hayat süreceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun elinde kan görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun yüzünde kan görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu kan içinde görmek dini inançların güçleneceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında kan ve bıçak görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kan bulaşmak sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasından kan aktığını görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, işinde profesyonel kimse olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir