AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin kan olduğunu görmek

Kahve falında elinin kan olduğunu görmek

Kahve falında elinin kan olduğunu görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, güzel günler için çalışılacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına alamet eder.

Kahve falında elinin kan olduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki olaylar sizi fazlasıyla duygulandırabilir.

Kahve falında elleri kan olmak kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında elleri kan içinde görmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında ellerin kan içinde görmek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde kan görmek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun elinde kan görmek buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında elinde kan görmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ellerinde kan görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ellerde kan görmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir