AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerinin kan olduğunu görmek

Kahve falında ellerinin kan olduğunu görmek

Kahve falında ellerinin kan olduğunu görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında ellerinin kan olduğunu gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi doğru değerlendirebilirseniz bir sonraki adımda neler yapacağınızı daha kolay kavrayabilirsiniz.

Kahve falında başkasının elinde kan görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kara kara düşünür olacağına yorulur.

Kahve falında ellerin kan içinde görmek bol dua edeceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin elinde kan görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğun elinde kan görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına delalettir.

Kahve falında eli yüzü kan görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına alamet eder.

Kahve falında elleri kan olmak çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ellerde kan görmek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, hükmünün geçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında elinin kan olduğunu görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir