AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek dışkısı görmek

Kahve falında bebek dışkısı görmek

Kahve falında bebek dışkısı görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına inanılır.

Kahve falında bebek dışkısı gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor.

Kahve falında bebek dışkısı yemek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine yorulur.

Kahve falında bebek dışkısı görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek dışkısı temizlemek korkulan bir şeyin başa geleceğine, işlerin yolundan çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzu dışkısı görmek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, doğru yatırımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında eşek dışkısı görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına inanılır.

Kahve falında kendi dışkını yemek mutluluk dolu günler yaşanacağına, parasal anlamda rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında dışkıda kan görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, yağmur yağmamasına delalet etmektedir.

Kahve falında insan dışkısını yaparken görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, kendi işinin sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir