AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu denize sokmak

Kahve falında çocuğunu denize sokmak

Kahve falında çocuğunu denize sokmak artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunu denize sokmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi takip edin.

Kahve falında çocuğunu denize sokmak evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğu suya sokmak ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, zafer elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elini denize sokmak yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına delalettir.

Kahve falında denize elini sokmak rahat bir hayata adım atacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında denize ayaklarını sokmak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denize el sokmak sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına işaret eder.

Kahve falında denize ayak sokmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında bebeği denize sokmak uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir