AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğumun düştüğünü görmek

Kahve falında çocuğumun düştüğünü görmek

Kahve falında çocuğumun düştüğünü görmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, doğru karar veremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğumun düştüğünü gördüyseniz:

  • Evli bir erkekseniz sosyal çevrenizde bulunan evli bir kadına dikkat etmelisiniz.

Kahve falında çocuğu yere düşürmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, bir üniversitede hoca olunacağına yorulur.

Kahve falında düşen çocuğu kurtarmak doğru adımlar atacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına inanılır.

Kahve falında çocuğun kuyuya düştüğünü görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, geçim derdinin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunun düştüğünü görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu uçurumdan düşerken görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, arkasından iyi konuşulacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğun düştüğünü görmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun düşmesini görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunuzun düştüğünü görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir