AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakların olmadığını görmek

Kahve falında ayakların olmadığını görmek

Kahve falında ayakların olmadığını görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, bunun için her gün şükredeceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakların olmadığını gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerle ilgili alışılmadık gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında başkasının ayağının olmadığını görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında ayakların olmadığını görmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına yorulur.

Kahve falında bir ayağının olmadığını görmek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına delalet eder.

Kahve falında ayağın olmadığını görmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ayaklarının olmadığını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine delalet eder.

Kahve falında ayağının olmadığını görmek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağında ayakkabı olmadığını görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işarettir.

Kahve falında birinin ayaklarının olmadığını görmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir