AnaSayfa / Genel / Kahve falında parasının olmadığını görmek

Kahve falında parasının olmadığını görmek

Kahve falında parasının olmadığını görmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında parasının olmadığını gördüyseniz:

  • Harcamaları kısmanızda fayda var.

Kahve falında paranın olmadığını görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında parasının olmadığını görmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına delalet eder.

Kahve falında parası olmadığını görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnunun olmadığını görmek yokluk çekmeyeceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabının olmadığını görmek onların bir adım önüne geçeceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamile olmadığını öğrenmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine delalet eder.

Kahve falında işinin olmadığını görmek uzun uzun dalıp gideceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında göz bebeğinin olmadığını görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir