AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu dövdüğünü görmek

Kahve falında çocuğu dövdüğünü görmek

Kahve falında çocuğu dövdüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğu dövdüğünü gördüyseniz:

  • Ufkunuzu genişletmek, sınırlarınızı büyütmek istiyorsanız bir şeyler yapmalısınız.

Kahve falında çocuğunu dövmek seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına yorulur.

Kahve falında erkek çocuğu dövmek büyük paralar kazanılacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğunu dövmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük çocuğu dövmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında küçük bir çocuğu dövmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğu dövdüğünü görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında bir çocuğu dövmek maddi olanakların artacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında başkasının çocuğunu dövmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir