AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini camdan atmak

Kahve falında eşini camdan atmak

Kahve falında eşini camdan atmak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini camdan atmak gördüyseniz:

  • Evde değişiklik planlayabilirsiniz.

Kahve falında eşini camdan atmak bazı konser etkinliklerine katılacağına, çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında camdan eşya atmak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kırık cam atmak hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında cam bardak atmak hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cama taş atmak verilen  sözlerin tutulacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kediyi camdan atmak gözden düşeceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına işaret eder.

Kahve falında fareyi camdan atmak iyi konumlara geleceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını camdan atmak endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir