AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan eşya atmak

Kahve falında camdan eşya atmak

Kahve falında camdan eşya atmak dargınların da yeniden bir araya geleceğine, yeni çalışmalara girişileceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında camdan eşya atmak gördüyseniz:

  • Belli ilişkileriniz artık sizin için bir şey ifade etmiyor veya aynı amaca hizmet etmediğinizi düşünmenize neden oluyor olabilir.

Kahve falında camdan eşya atmak aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında camdan eşya görmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında cam süs eşyası görmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine işaret eder.

Kahve falında cam eşyanın kırıldığını görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında cam eşya görmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camdan süs eşyası görmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı delalet eder.

Kahve falında cam eşya satın almak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık cam eşya görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir