AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğa yumurta yedirmek

Kahve falında çocuğa yumurta yedirmek

Kahve falında çocuğa yumurta yedirmek eşyaların yenileneceğine, kazançlı bir adım atılacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine işarettir.

Kahve falında çocuğa yumurta yedirmek gördüyseniz:

  • Ani kararlar almak yerine üzerinde detaylı şekilde düşünmenizde fayda var.

Kahve falında çocuğa yumurta yedirmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında tavada yumurta yediğini görmek çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin yumurta yediğini görmek umutlarının kırılacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının çiğ yumurta yediğini görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurta yediğini görmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında birine yumurta yedirmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında tavuğun yumurtasını yediğini görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına işaret eder.

Kahve falında haşlanmış yumurta yediğini görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir