AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının pilav yediğini görmek

Kahve falında bir başkasının pilav yediğini görmek

Kahve falında bir başkasının pilav yediğini görmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, hep yerinde sayacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının pilav yediğini gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen fikirler sizi olağanüstü bir çaba göstermenize neden olabilir.

Kahve falında pirinç pilavı yediğini görmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına alamet eder.

Kahve falında pirinç pilavı yedirmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin pilav yediğini görmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Kahve falında bir başkasının pilav yediğini görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında etli pilav yediğini görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulgur pilavı yediğini görmek aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının pirinç pilavı yediğini görmek kötü haberler alacağına, çok daha büyük adımların atılacağına tabir olunur.

Kahve falında birine pilav yedirmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir