AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç pilavı yedirmek

Kahve falında pirinç pilavı yedirmek

Kahve falında pirinç pilavı yedirmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hüsrana uğrayacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına delalet eder.

Kahve falında pirinç pilavı yedirmek gördüyseniz:

  • Herşeyin gönlünüzdeki gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor.

Kahve falında pirinç pilavı yedirmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının pirinç pilavı yediğini görmek neşesini kaybedeceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine alamet eder.

Kahve falında pirinç pilavı yediğini görmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanmış pirinç pilavı görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine inanılır.

Kahve falında pirinç pilavı kavurmak verimin ve bereketin geleceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç pilav yapmak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine delalet eder.

Kahve falında bulgur ve pirinç pilavı görmek anne babanın üzüntü duyacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında pirinç pilavı ısıtmak başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir