AnaSayfa / Genel / Kahve falında etli pilav yediğini görmek

Kahve falında etli pilav yediğini görmek

Kahve falında etli pilav yediğini görmek ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, mevlit okutacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, bazı engellerle karşılaşacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında etli pilav yediğini gördüyseniz:

  • Belli ki, birlikte yaşadığınız ya da yakın çevrenizden bazı kişiler sarayın yönetimini ele geçirmeye çalışıyor.

Kahve falında etli pilav yediğini görmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına delalet eder.

Kahve falında bulgur pilavı yediğini görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye pilav yedirmek üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, onun her zaman başında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç pilavı yedirmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında bir başkasının pilav yediğini görmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına işarettir.

Kahve falında nohutlu pilav yediğini görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının pirinç pilavı yediğini görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı yediğini görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir