AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine pilav yedirmek

Kahve falında birine pilav yedirmek

Kahve falında birine pilav yedirmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında birine pilav yedirmek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı bilmiyorsanız acil veya düşüncesiz kararlar almamalısınız.

Kahve falında ölüye pilav yedirmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğa pilav yedirmek her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında bir başkasının pilav yediğini görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında pirinç pilavı yediğini görmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine pilav yedirmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında bulgur pilavı yediğini görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına işarettir.

Kahve falında başkasının pirinç pilavı yediğini görmek başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğe pilav yedirmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir