AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının çikolata yediğini görmek

Kahve falında arkadaşının çikolata yediğini görmek

Kahve falında arkadaşının çikolata yediğini görmek kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, çok güzel günler geçireceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının çikolata yediğini gördüyseniz:

  • Zamanınızı yeni şeyler öğrenmeye sarfetmeniz olasıdır.

Kahve falında arkadaşının çikolata yediğini görmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, kimseyle konuşmaz olacağına delalet eder.

Kahve falında çikolata yedirdiğini görmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında birinin çikolata yediğini görmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çikolata yediğini görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında çikolatalı şeker yediğini görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğa çikolata yedirmek ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına rivayet eder.

Kahve falında çikolata yedirmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine rivayet eder.

Kahve falında çikolatalı pasta yediğini görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir