AnaSayfa / Genel / Kahve falında sünnet çocuğuna altın takmak

Kahve falında sünnet çocuğuna altın takmak

Kahve falında sünnet çocuğuna altın takmak kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, kazancının da aynı oranda artacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine delalet eder.

Kahve falında sünnet çocuğuna altın takmak gördüyseniz:

  • İyi bir anlaşma istediğiniz sonuçları ortaya çıkartmayabilir veya siz, genel anlamda bir memnuniyetsizlik hissedebilirsiniz.

Kahve falında sünnet çocuğuna altın takmak çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sünnet çocuğuna para takmak vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğa altın takmak rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine yorulur.

Kahve falında erkek çocuğa altın takmak var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunun sünnetini görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, düşmanına galip geleceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunun sünnet olacağını görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu sünnet etmek ağlayacağına, strese gireceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında kendi çocuğunun sünnet olduğunu görmek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir