AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğa altın takmak

Kahve falında erkek çocuğa altın takmak

Kahve falında erkek çocuğa altın takmak sevilen bir kişi ile tartışılacağına, ticaret hayatına atılacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğa altın takmak gördüyseniz:

  • Sizi gerçeği görmekten alıkoyan dumanı uzaklaştırırsanız çözümler bulabilirsiniz.

Kahve falında erkek çocuğa altın takmak karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sünnet çocuğuna altın takmak hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğa altın takmak gamsız bir hayat süreceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğa küpe takmak aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna küpe takmak işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında erkek bebeğe altın takmak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında erkeğe altın takmak hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğe altın bilezik takmak malın bereketinin artmasına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir