AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizmenin kaybolduğunu görmek

Kahve falında çizmenin kaybolduğunu görmek

Kahve falında çizmenin kaybolduğunu görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çizmenin kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Dinlenmek için mümkünse sessiz bir ortamı tercih etmelisiniz.

Kahve falında çizmenin kaybolduğunu görmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına delalet eder.

Kahve falında siyah uzun çizme görmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine inanılır.

Kahve falında siyah çizme giydiğini görmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında sarı çizme görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, sorunlarının günden güne azalacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu çizme görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında mor çizme giymek bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında büyük çizme giymek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çizmesini kaybetmek sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir