AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok çizme görmek

Kahve falında birçok çizme görmek

Kahve falında birçok çizme görmek bekarlar için evlenmeye, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, büyük atılımlar yapılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında birçok çizme gördüyseniz:

  • Maddi konularda beklediğinizi bulamayabilirsiniz.

Kahve falında birçok çizme görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çizme bot görmek güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağına çizme giymek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kürklü çizme görmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil çizme görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında krem rengi çizme giymek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına delalet eder.

Kahve falında lastik çizme görmek tatsız durumlar yaşanacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin çizme giydiğini görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir