AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizme temizlemek

Kahve falında çizme temizlemek

Kahve falında çizme temizlemek aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, başarılarının kalıcı olacağına, hayatının güzelleşeceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında çizme temizlemek gördüyseniz:

  • Belli bir kazancınız varsa, bunda bazı artışlar yaşamanız ya da ailenize bağlıysanız onlardan maddi destek görmeniz mümkün olabilir.

Kahve falında çizme temizlemek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalettir.

Kahve falında başkasının çizme giydiğini görmek kişinin sıkıntıların artacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına inanılır.

Kahve falında bayan çizmesi görmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süet çizme görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine inanılır.

Kahve falında çok uzun çizme giymek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına işaret eder.

Kahve falında çizme çalmak birçok iş teklifi alınacağına, aydınlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında bordo çizme görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gri çizme giymek yapılan hataların telafi edileceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir