AnaSayfa / Genel / Kahve falında süet çizme görmek

Kahve falında süet çizme görmek

Kahve falında süet çizme görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, insanlarla arasının açılacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, güllük gülistanlık olacağına inanılır.

Kahve falında süet çizme gördüyseniz:

  • Detaylara çok fazla odaklanmanız asıl resmi kaçırmanıza neden oluyor olabilir.

Kahve falında süet çizme görmek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süet ayakkabı görmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında süet görmek başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah süet ayakkabı görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında çamurlu çizme yıkamak sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında siyah çizme kaybetmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine inanılır.

Kahve falında çizme satmak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, amaçlardan sapmaya delalet etmektedir.

Kahve falında büyük çizme giymek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir