AnaSayfa / Genel / Kahve falında tamir ettiğini görmek

Kahve falında tamir ettiğini görmek

Kahve falında tamir ettiğini görmek büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, zenginliğinin süreceğine alamet eder.

Kahve falında tamir ettiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neler elde ettiğinizin veya neler başardığınızın farkında olmasalar da, aslında çok fazla şey elde ettiniz.

Kahve falında motor tamir ettirmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güneş gözlüğü tamir ettirmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında tamir edilmiş ev görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, sorunların çabucak halledileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı tamir ettiğini görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, kazancın daha da arttırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzük tamir ettirmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin tamir edildiğini görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elbise tamir ettirmek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında saat tamir ettirmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir