AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizme silmek

Kahve falında çizme silmek

Kahve falında çizme silmek kendisini ona adayacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çizme silmek gördüyseniz:

  • Belli bir işi halletmek için ne gerekiyorsa yapmanız gerekiyor.

Kahve falında çizme silmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil renk çizme giymek güzel huylarını terk edeceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah çizme kaybetmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına delalettir.

Kahve falında kürklü çizme görmek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına yorulur.

Kahve falında bayan çizmesi görmek imkân sahibi olacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çizme giydiğini görmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağına çizme giymek borçları varsa ödeyeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında büyük çizme görmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir