AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük çizme görmek

Kahve falında büyük çizme görmek

Kahve falında büyük çizme görmek hayatının güzelleşeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük çizme gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ise, beklediğiniz olumlu işaretler kendini yavaş yavaş göstermeye başlayabilir.

Kahve falında büyük çizme giymek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük çizme görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına tabir olunur.

Kahve falında çizme çaldırmak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taşlı çizme görmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, bolluk ve bereket geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çizme çıkarmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına işarettir.

Kahve falında çizme almak aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına rivayet eder.

Kahve falında çizme temizlemek üzerindeki yükten kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil çizme giymek hayal kırıklığına, elinin bollaşmasına vesile olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir