AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizme görmek

Kahve falında çizme görmek

Kahve falında çizme görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, çok pişmanlık duyacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çizme gördüyseniz:

  • Yorulmak bilmeden bir çok önemli işi başarabilirsiniz.

Kahve falında kendine çizme almak tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çizme giyip çıkarmak büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağında çizme görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına rivayet eder.

Kahve falında çizmenin yandığını görmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında çamurlu çizme yıkamak ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çizmeyi çıkarmak kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz çizme almak paslı bir çiviye basabileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında geniş çizme giymek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir