AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizmeyi çıkarmak

Kahve falında çizmeyi çıkarmak

Kahve falında çizmeyi çıkarmak huzurlu günler geçirileceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, kısmetli bir işe atılmaya, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında çizmeyi çıkarmak gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan kaçınmalı, değerli evrak, eşya v.b gibi şeylere sahip çıkmalı, çek, kredi, fatura v.b gibi ödemelerinizi ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında çizme çıkarmak bahtının güzelleşeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çizmeyi çıkarmak yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çizme giyip çıkarmak kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında delik çizme görmek eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, eski enerjisini bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çizme satmak böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına delalet eder.

Kahve falında çizmenin kaybolduğunu görmek kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah çizme giymek iyileşeceğine, toparlanacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına yorulur.

Kahve falında çizmeyi kesmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, işlerinde başarılı olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir