AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizme giyip çıkarmak

Kahve falında çizme giyip çıkarmak

Kahve falında çizme giyip çıkarmak mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, yersiz yere suçlanacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çizme giyip çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı yerlerde ufak tefek sorunlar görüyorsanız, problemlerin boyutunu anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında çizmeyi çıkarmak sıkıntısından kurtulacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çizme giyip çıkarmak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında çizme çıkarmak kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı bot çizme görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının çizmesini giymek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağına çizme giymek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çizme kaybettiğini görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı çizme almak aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir