AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çizme almak

Kahve falında beyaz çizme almak

Kahve falında beyaz çizme almak yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, gönül gözünün açılacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine yorulur.

Kahve falında beyaz çizme almak gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir değişiklik sizi hazırlıksız yakalayabilir.

Kahve falında beyaz çizme almak her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, borçlarının kapacağına işarettir.

Kahve falında beyaz topuklu çizme giymek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çizme giydiğini görmek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz topuklu çizme görmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz çizme görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında geniş çizme giymek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına inanılır.

Kahve falında yeni siyah çizme giymek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına delalet eder.

Kahve falında çizme almak talihin yüze güleceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir