AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizme bulmak

Kahve falında çizme bulmak

Kahve falında çizme bulmak gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, hayata küsecek duruma geleceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında çizme bulmak gördüyseniz:

  • Gözden kaçırmamanız gereken bir diğer noktada ilişkileriniz sırasında yakın çevrenizin söylediklerinden çok etkileniyorsunuz.

Kahve falında çizme bulmak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında mor çizme giymek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, verimli olacak işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çizme bot giymek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında çizmeyi kesmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bunun için her gün şükredeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz topuklu çizme görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında birinden çizme almak başının derde gireceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında çizmelerini çaldırmak rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı çizme görmek elinin döneceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir