AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizmeyi kesmek

Kahve falında çizmeyi kesmek

Kahve falında çizmeyi kesmek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çizmeyi kesmek gördüyseniz:

  • Sabrınız azaldığında öfkenizin artmasını engelleyemiyorsunuz.

Kahve falında çizmeyi kesmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çizme kesmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çizme almak isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çizme yakmak sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çizme bot giymek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına rivayet eder.

Kahve falında çizme giymek hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında dar çizme giymek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çizme bot görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, maddi açıdan nefes alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir