AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizilmiş tencere görmek

Kahve falında çizilmiş tencere görmek

Kahve falında çizilmiş tencere görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, işinde verimsiz olacağına delalet eder.

Kahve falında çizilmiş tencere gördüyseniz:

  • Elde etmeye çalıştığınız şeylerde size ilham verebilecek yaratıcı kişilere odaklanmalısınız.

Kahve falında çizilmiş tencere görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabasının çizildiğini görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunun çizildiğini görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına alamet eder.

Kahve falında telefonunun çizildiğini görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına alamet eder.

Kahve falında telefonun çizildiğini görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtının çizildiğini görmek öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çizilmiş araba görmek etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında yüzü çizilmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir