AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonun çizildiğini görmek

Kahve falında telefonun çizildiğini görmek

Kahve falında telefonun çizildiğini görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iyi anlaşacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonun çizildiğini gördüyseniz:

  • Belli planları değiştirmek ya da uygulanması için ısrarcı olmak, farklı şekilde yorumlanmanıza neden olabilir.

Kahve falında telefonun çizildiğini görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, fesada bulaşacağına inanılır.

Kahve falında telefonunun çizildiğini görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, günlerinin güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzü çizilmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında arabasının çizildiğini görmek Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinin çizildiğini görmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolunun çizildiğini görmek hedeflerini tutturmayı başaracağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çizilmiş araba görmek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla çizilmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir