AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonunun çizildiğini görmek

Kahve falında telefonunun çizildiğini görmek

Kahve falında telefonunun çizildiğini görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, tazeleneceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonunun çizildiğini gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetler esnasında faydalı kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında telefonun çizildiğini görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefonunun çizildiğini görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çizilmiş tencere görmek ömrünün uzun olacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına yorulur.

Kahve falında gözünün çizildiğini görmek saygısını toplayacağına, kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla çizilmek itibarın ve makamın yükseleceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü çizilmek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolunun çizildiğini görmek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çizilmiş araba görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir