AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunun çizildiğini görmek

Kahve falında kolunun çizildiğini görmek

Kahve falında kolunun çizildiğini görmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, yoksulluğa, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolunun çizildiğini gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeler sizi bekliyor.

Kahve falında kollarının çizildiğini görmek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kolunun çizildiğini görmek elinin darlığa düşeceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine işarettir.

Kahve falında sırtının çizildiğini görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, hayırlı ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözünün çizildiğini görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında bıçakla çizilmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine inanılır.

Kahve falında arabasının çizildiğini görmek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında çizilmiş tencere görmek ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, kişinin evlatlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında arabanın çizildiğini görmek kötü günlerini aşmayı başaracağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir