AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabasının çizildiğini görmek

Kahve falında arabasının çizildiğini görmek

Kahve falında arabasının çizildiğini görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, ortaya bazı projeler koyacağına tabir olunur.

Kahve falında arabasının çizildiğini gördüyseniz:

  • Sonradan karşılaşabileceğiniz umulmadık bir durum sizi şaşırtıp, hatalı bir tercihte bulunmanıza sebep olabilir.

Kahve falında çizilmiş araba görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabasının çizildiğini görmek rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın çizildiğini görmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, en pahalı evlerde oturacağına işarettir.

Kahve falında telefonun çizildiğini görmek gelişiminin hız kazanacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında gözünün çizildiğini görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında bıçakla çizilmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında çizilmiş tencere görmek uygulayacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında kolunun çizildiğini görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir