AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtının çizildiğini görmek

Kahve falında sırtının çizildiğini görmek

Kahve falında sırtının çizildiğini görmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, büyük işlere girileceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına işarettir.

Kahve falında sırtının çizildiğini gördüyseniz:

  • Sizin için işlevselliğini yitirmiş ya da çıkarlarınıza hizmet etmeyen anlaşma, düzenleme veya ilişkileri hayatınızdan çıkartmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında sırtının çizildiğini görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolunun çizildiğini görmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla çizilmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine alamet eder.

Kahve falında arabanın çizildiğini görmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonunun çizildiğini görmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına delalettir.

Kahve falında elinin çizildiğini görmek canının sıkılacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya alamet etmektedir.

Kahve falında arabasının çizildiğini görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine yorulur.

Kahve falında çizilmiş araba görmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir