Kahve falında çizgili ceket görmek

Kahve falında çizgili ceket görmek günlerini bunun için harcayacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, sorunların günden güne azalacağına, bazı konularda konuşulacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, çok daha fazla adım atacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, ardından yeni bir iş bulunacağına işarettir.

Kahve falında çizgili ceket gördüyseniz:

  • Kendinizi farklı düşünmek için zorlamalısınız.

Kahve falında çizgili ceket görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı çizgili gömlek görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, toplum için faydalı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında çizgili gömlek giymek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında çizgili kağıt görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç içi çizgilerini görmek arabuluculuk yapılacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında sarı çizgi görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında çizgi film kahramanı görmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alında çizgi görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir