AnaSayfa / Genel / Kahve falında cıvık yumurta görmek

Kahve falında cıvık yumurta görmek

Kahve falında cıvık yumurta görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına, edilen duaların kabul olacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, kime gideceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cıvık yumurta gördüyseniz:

  • Herşeyi abartılı olarak ele alma eğilimindesiniz.

Kahve falında cıvık yumurta görmek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında cıvık hamur görmek anne baba duaları alınacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cıvık hamur yoğurmak iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında cıvık çamur görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sahanda yumurta görmek fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arı yumurtası görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cebine yumurta koymak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, ters giden olayların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında suya yumurta kırmak endişelerinin yerini umudun alacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir