AnaSayfa / Genel / Kahve falında sahanda yumurta görmek

Kahve falında sahanda yumurta görmek

Kahve falında sahanda yumurta görmek çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sahanda yumurta gördüyseniz:

  • Eksik ya da yarım kalmış ilişkiler, planlar veya projeler tamamlanabilir.

Kahve falında sahanda yumurta yediğini görmek darda kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına delalettir.

Kahve falında sahanda yumurta görmek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bakır sahan görmek sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının yumurta yediğini görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir sürü beyaz yumurta görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, gururlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında erkek yumurtası görmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinden yumurta almak kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında haşlanmış soyulmuş yumurta görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir