AnaSayfa / Genel / Kahve falında cıvık hamur görmek

Kahve falında cıvık hamur görmek

Kahve falında cıvık hamur görmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına delalet eder.

Kahve falında cıvık hamur gördüyseniz:

  • Aynı şekilde siz de, size söylenen herşeye farklı bir anlam yükleyerek saldırgan bir tutum sergileyebilirsiniz.

Kahve falında cıvık hamur görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cıvık hamur yoğurmak sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, kırgınların barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cıvık yumurta görmek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında cıvık çamur görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, yeni projelere atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bazlama hamuru görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, işinin gücünün rast gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eli hamurlu görmek hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına yorulur.

Kahve falında hamurla uğraşmak çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında yanık hamur görmek endişe veren durumların düzeleceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir