AnaSayfa / Genel / Kahve falında cıvık çamur görmek

Kahve falında cıvık çamur görmek

Kahve falında cıvık çamur görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunların hallolacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, kısmetinin artacağına delalet eder.

Kahve falında cıvık çamur gördüyseniz:

  • Genellikle kısa süren ani aşk ilişkilerini tercih edeceksiniz.

Kahve falında cıvık çamur görmek her istediğini elde edeceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında cıvık hamur görmek rahat bir hayata başlayacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında cıvık yumurta görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında cıvık hamur yoğurmak en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında çamurlu elbise görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamurdan bebek çıkarmak dost ya da akrabalarından yardım alacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına rivayet eder.

Kahve falında çamura batan birini görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında kahverengi çamur görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir