AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli hamurlu görmek

Kahve falında eli hamurlu görmek

Kahve falında eli hamurlu görmek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, güzel bir döneme girileceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına alamet eder.

Kahve falında eli hamurlu gördüyseniz:

  • Parasal konulara yönelik daha farklı beklentiler içine girmeniz mümkün.

Kahve falında elle hamur açmak zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında eli hamurlu görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında elini hamurlu görmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında elleri hamurlu görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, ferahlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde hamur görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında hamur açmak börek yapmak iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine işaret eder.

Kahve falında hamurun içinde saç kılı görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında oyun hamuru görmek eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir