AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık hamur görmek

Kahve falında yanık hamur görmek

Kahve falında yanık hamur görmek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanık hamur gördüyseniz:

  • İlginin ötesinde başka şeyler yapma fırsatınız olacak.

Kahve falında yanık hamur görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanık halı görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına delalettir.

Kahve falında vücudu yanık görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında yanık pirinç görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanık kremi görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yanık balık görmek yaşamına bakacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında el yanığı görmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanık çamaşır görmek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir